vjerujete li mu?

Realov trener Zinedine Zidane ostavio sve bez teksta komentarom Benzeminog drskog ponašanja prema suigraču Viniciusu

30.10.2020 u 17:20

Bionic
Reading

Madridski Real zabljesnuo je prošle subote u El Clasicu, kada je na Nou Campu pobijedio Barcelonu 3:1. Međutim, samo par dana kasnije, opet je kiksao odigravši 2:2 u Ligi prvaka kod Borussije Mönchengladbach

Može li Zinedine Zidane od svoje momčadi, uzdrmane s dva poraza od Cadiza i Šahtara, izvući dodatni impuls i ponovno se vratiti na pobjedničku stazu?

Protiv Barcelone, prošle subote u El Clasicu na Nou Campu, vidjelo se da može, međutim već u utorak u Mönchengladbachu njegovi su igrači jedva izvukli remi (2:2) kod Borussije.

A da nešto među 'kraljevima' ne štima potvrdile su i kamere koje su tijekom poluvremena te utakmice snimile Karima Benzemu kako svom sunarodnjaku Ferlandu Mendyju, na francuskom, odnosno jeziku nerazumljivom Brazilcu Viniciusu Junioru govori: 'Meni dodaj loptu, a ne njemu. On igra protiv nas'.

  • +31
Borussia Mönchengladbach - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: SASCHA STEINBACH

Cijeli taj slučaj privukao je pozornost medija, pa je Zidane ovog petka odgovarao i na pitanja o tom slučaju.

'Ne mislim da će Viniciusa pogoditi kritike. Danas postoji mnogo kamera, više nego prije, ali sve ostaje na terenu. Uvijek je bilo tako. Nekad sam to radio i ja, a i mene su kritizirali', priznao je Zidane i dodao:

'Vinicius je mlad, u Madridu ima sadašnjost i budućnost. Vinicius dobro radi, vidim to. Ovo je dječak koji želi učiti, usavršavati se, a ovo je dobro za trenera i momčad. Najvažnije je da smo to pitanje arhivirali, igrači su razgovarali međusobno. I sve je u najboljem redu'.

Ako je tako, onda ćemo ove subote od 14 sati, kada Real dočekuje Huescu, uživati u dodavanjima u trokutu Vinicius Jr. - Benzema - Mendy.