supersport hrvatski nogometni kup

Rijeka uoči obračuna s Dinamom objavila fantastične vijesti; čeka nas spektakl

21.05.2024 u 09:06

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke i Dinama sutra (srijeda, 22. svibnja, 18 sati, MAXSport1, MAXtv) na Rujevici igraju uzvratnu utakmicu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa, a sad je potvrđeno da će to biti pravi praznik nogometa

Rijeka i Dinamo se sutra (srijeda, 22. svibnja, 18 sati, MAXSport1, MAXtv) bore za posljednji trofej u sezoni, SuperSport Hrvatski nogometni Kup. Na Rujevici se igra uzvratna utakmica finala nakon što je prvi susret na Maksimiru završio bez pobjednika, ali i bez golova, 0:0.

Podsjetimo, od ove je sezone HNS za finale Kupa vratio pravilo gola u gostima, pa će zbog toga sutrašnja utakmica biti dodatno zanimljivija.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

A da nas čeka pravi praznik nogometa potvrdili su iz Rijeke jer je Rujevica dva dana prije obračuna - rasprodana!

Uz to je HNS za finale Kupa odustao od stranih sudaca, pa je potvrđeno kako će glavni sudac sutrašnje utakmice biti Jakov Titlić, a u VAR sobi je Dario Bel.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +44
Dinamo - Rijeka, Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (15.5.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa dostupno svima

Napetost raste! Centriraj se izravno u srcu SuperSport HNL-a, finale Kupa je dostupno svima na MAXSport YouTube kanalu i Tportalu! Prva utakmica finala između Dinama i Rijeke završila je 0:0, a druga se igra u srijedu, 22. svibnja u 18 sati. Ne propusti ni sekundu navijačke euforije! Prati uživo: http://t.ht.hr/fw/kup