RIJEČ TRENERA

Rijekin trener nije ni spomenuo Livaju, ali indirektno je rekao što misli o njemu

29.09.2024 u 22:10

Bionic
Reading

U derbiju osmog kola SuperSport HNL-a Rijeka i Hajduk su na Rujevici pred 7.505 gledatelja odigrali bez golova ostavši na vrhu ljestvice bodovno izjednačeni. Bio je to 102. Jadranski derbi, Hajduk ima jednu pobjedu (39) više od Rijeke (38), dok je 25 utakmica završilo bez pobjede.

Trener Rijeke Radomir Đalović bio je zadovoljan osvojenim bodom.

'Bila je ovo tvrda utakmica. Vidjeli ste po sastavu da smo htjeli od početka biti ofenzivni, ali pisalo se nešto i Hajduka, koji se pokazao čvrstim. Napravili smo izmjene i tražili pobjedu, imali smo pred sam kraj utakmice izvrsnu priliku, ali kad pogledam, mislim da je ovo na kraju najrealniji rezultat', kazao je za MAXSport pa nastavio:

'Nismo mogli ostvariti svoju igru iz prethodnih utakmica. Malo smo se mučili, ali Hajduk je dobro stajao. Moji igrači su danas odigrali odlično, borili se id ali sve od sebe. Idemo dalje, moramo nastaviti dobro trenirati i već se okrenuti Koprivnici. Spremali smo se tijekom tjedna za sve varijante Hajduka. Možda su nas malo iznenadili u nekim situacijama, ali odigrali smo dobru utakmicu. Oni imaju veliku kvalitetu'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Slabašna utakmica što se tiče prilika?

'Obrana je bila na visokoj razini. Hajduk godinama ima najboljeg igrača u ligi, a sveli smo ga na jednu-dvije prilike. Ostaje žal, ali mislim da je ovo najrealnije'.

Slijedi utakmica s Belupom?

'Mnogo teža utakmica nego ova danas. Snimit ćemo ih i pogledati te jako trenirati ovaj tjedan, pokazali su se jako dobrima protiv Dinama'.

Đalović nakon utakmice Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Rijeka - Hajduk 0:0 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Više doznajte OVDJE

Standings provided by Sofascore