pogledajte video

Ronaldo kao u mlađim danima; novu sezonu otvorio golčinom, a svi fanovi govore jedno!

14.08.2024 u 20:32

Bionic
Reading

Ronaldo igra u Saudijskoj Arabiji otkako se pridružio Al Nassru nakon što je njegov drugi boravak u Manchester Unitedu gorko završio.

Otkako je bivša superzvijezda Real Madrida i Juventusa prešla u saudijsku Pro ligu, klubovi su bacali novac kako bi namamili neke od najboljih europskih igrača na Bliski istok te je Cristiano Ronaldo zasigurno glavni razlog popularnosti 'pješčane lige'.

Od tada su istaknuti igrači poput Karima Benzeme, Roberta Firmina, N'Goloa Kantea, Rubena Nevesa i Riyada Mahreza ostvarili unosne transfera u Saudijsku Pro Ligu.

U srijedu navečer, Al Nassr je započeo svoju sezonu 24/25 Superkupom Saudijske Arabije protiv Al Taawouna. Ayman Yahya zabio je u osmoj minuti prije nego što je Ronaldo dodao drugu u 57. minuti.

Reagirajući na društvenim mrežama, obožavatelji su nepokolebljivi u tvrdnji da peterostruki osvajač Zlatne lopte može postići 1000 golova u karijeri.

Jedan navijač je rekao: 'Dolazi 1000 golova.'

Drugi je tvitao: 'Stiže nam 1000 golova.'

Treći navijač dodao je: 'Definitivno dobivamo 1000 golova.'

U dobi od 39 godina, Portugalac je i dalje u odličnoj formi, nakon što je predvodio Portugal kao kapetan na Euru 2024. Međutim, njegov pokušaj osvajanja drugog naslova na Euru završio je porazom od Francuske nakon izvođenja jedanaesteraca.

Govoreći nakon utakmice, priznao je da je njegov put na Europskim prvenstvima došao kraju.

'Ovo je, bez sumnje, moje posljednje Europsko prvenstvo. Ali nisam emotivan zbog toga. Dirnut sam svim tim nogometnim sredstvima, entuzijazmom koji imam za igru, entuzijazmom što vidim svoje navijače, svoju obitelj, ljubavlju koju ljudi imaju prema meni.'

'Ne radi se o odlasku iz nogometa, jer ako to učinim, što ću drugo raditi? Ne radi se o tome da dobijete jedan bod više ili bod manje. Usrećivati ​​ljude je ono što me najviše motivira.'