Vraća se kući

Ronaldova majka otkrila gdje će Cristiano nastaviti karijeru i šokirala sve u nogometnom svijetu; ovo nitko nije očekivao

14.05.2021 u 13:51

Bionic
Reading

Majka Cristiana Ronalda iznenadila je sve otkrivši gdje će njen sin igrati iduće sezone

Cristiano Ronaldo je jedan od najboljih nogometaša u povijesti ovog sporta. Iako ima već 36 godina i dalje u samom vrhu nogometa, a ove je sezone u dresu Juventusa u 42 utakmice zabio 35 golova, te upisao četiri asistencije. U zadnjem je kolu talijanske Serie A postigao i svoj 100. gol u dresu Stare dame i tako ih ostavio u igri za Ligu prvaka iduće sezone.

Iako je možda i najvažniji igrač Juventusa, torinski će sastav iduće sezone morati bez njega. Sve se više piše o njegovom odlasku iz Juventusa ovog ljeta i rastanak je sve bliži. Iako se uglavnom spominju samo najveći svjetski klubovi, Ronaldova majka Dolores je lansirala pravu senzaciju i portugalskim medijima otkrila gdje će njezin sin nastaviti karijeru.

Pisalo se o Real Madridu, PSG-u, Manchester Unitedu i sličnim velikanima, ali ako je vjerovati Ronaldovoj majci, njen sin će karijeru nastaviti tamo gdje je sve počelo.

'Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting Lisabon. Sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade', rekla je Ronaldova majka za portugalske medije i šokirala cijeli nogometni svijet.

Iako se ovakav rasplet čini malo vjerojatnim, ne uspije li Juventus do Lige prvaka i ne dođe li neka ultrabogata ponuda, možda bi i Cristiano razmislio o lakšem tempu i povratku u klub iz kojeg je i krenuo u svoju nogometnu avanturu.