AKO SE TO DOGODI

Sa Zdravkom Mamićem sve je moguće, ali na Poljudu bi tada nastao kaos

16.03.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Na Poljudu je na rasporedu prva polufinalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Dinama (17.30), a uoči utakmice u javnost je plasirana jedna nevjerojatna informacija

Uoči derbija pisalo se o sudačkim pogreškama, verbalnim sukobima između 'modrih' i bilih', formi i kvaliteti igrača, navijačkim prijetnjama, a naravno i o Zdravku Mamiću.

Jedno od neodgovorenih pitanja je ono gdje će savjetnik hrvatskog prvaka gledati utakmicu, jer u prostorije Hajduka i ložu ne smije.

Ostaju mu tribine na stadionu gdje nije poželjan i moglo bi biti svašta ako se pojavi u nekom od sektora, a kao najrealnija opcija spominjao se televizor u hotelskoj sobi.

No kako piše goal.com u Dinamu odlučili su pomoći starijem Mamiću da uživo pogleda derbi pa su od Povjerenstva za Kup zatražili da Zdravko bude na klupi, pored trenera i brata Zorana, i to kao predstavnik kluba.

Nama sva ta priča izgleda kao nemoguća misija (iako se sa Mamićem nikada ne zna), jer i predstavnik kluba mora biti licencirana osoba, a odobrenje se od Hrvatskog nogometnog saveza ne može dobiti 'za pet minuta'.