Najgore je prošlo

Satoshi Ishii pušten iz bolnice nakon borbe za život; izgleda neprepoznatljivo

16.08.2024 u 15:18

Bionic
Reading

'Napokon sam otpušten iz bolnice. Prije nekoliko tjedana, moj vratni disk i vratna kralježnica dobili su infekciju koja se razvila u sepsu... Zadnja operacija bila mi je 5. kolovoza,' tvrdi Satoshi Ishii

Satoshi Ishii (37) napustio je bolnicu nakon nekoliko tjedana teške borbe za život. Njegovi pratitelji su se zabrinuli kada je podijelio fotografiju iz bolničkog kreveta, s infuzijom u ruci.

'Borim se protiv neočekivane bolesti. Bio sam na hitnoj operaciji tri puta tijekom dva tjedna. Prošao sam najgori dio i polako se oporavljam. Vratit ću se svojim ciljevima što je prije moguće. Zahvaljujem liječnicima što su mi spasili život i hvala svima koji me podupiru bez obzira na sve što se dogodilo', napisao je Ishii tada na Instagramu.

Tjedan dana kasnije, Ishii je ponovno na nogama, ali je primjetno slabiji nego što ga obožavatelji borilačkih sportova pamte.

'Napokon sam otpušten iz bolnice. Prije nekoliko tjedana, moj vratni disk i vratna kralježnica dobili su infekciju koja se razvila u sepsu... Zadnja operacija bila mi je 5. kolovoza, i do jučer sam primao antibiotike preko infuzije. Moja težina pala je na 97 kilograma. Gornji dio tijela mi je paraliziran. Moram nastaviti s odlascima u bolnicu na rehabilitaciju, provjere krvi i magnetske rezonance. Hvala bolnici što mi je spasila život. Puno hvala svima na lijepim porukama... Stvarno to cijenim. Pokušavam svima odgovoriti koliko god mogu. Vaše poruke me čine snažnim i želim se ponovno boriti', napisao je hrvatski Japanac

.Ishii, koji je u svojoj najboljoj formi težio više od 115 kilograma, zbog infekcije je izgubio gotovo 20 kilograma. Svojim pratiteljima pokazao je proces rehabilitacije, gdje se vidi da trenutno jedva može podići uteg od samo nekoliko kilograma.