RIJEKA LAKO PROTIV ZAGREBA

Sharbini pokazao raskoš talenta, a Kramarić trpao kao od šale!

27.09.2014 u 21:01

  • +4

HNK Rijeka - NK Zagreb

Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Iako početnih dvadesetak minuta Rijeka nije uspjela stvoriti izglednu situaciju pred protivničkim vratima, jednom kada se otvorila domaći su igrači došli do uvjerljive i zaslužene pobjede 3:0. A moglo je biti i više

Početnih 20 minuta na terenu na Kantridi nije se dogodilo ništa spomena vrijedno, da bi nakon toga obrana Zagreba prilikom jednog slobodnog udarca potpuno zaboravila na Sharbinija, koji je odličnim ubačajem lako pronašao Kramarića za vodstvo domaćina.

To je dalo krila Riječanima, koji su samo koju minutu kasnije, točnije u 27-oj, ispremiješali obranu Zagreba, nakon čega je Moises lako proigrao Kramarića za povećanje vodstva. Kod pogotka se čini da bi moglo biti riječi i o zaleđu, ali gol je priznat. Do kraja poluvremena nije bilo većih uzbuđenja.

Drugo je poluvrijeme ponovo sjajno otvorio Sharbini, koji daje 'loptu s očima' za Krstanovića, koji u situaciji jedan na jedan s vratarem ne griješi. Nakon toga bilo je još prilika za riječke napadače, ali uglavnom su bili neprecizni, da bi posljednjih dvadesetak minuta i gosti imali ponešto priliku, a najbolju je deset minuta prije kraja zapucao Medić.

Sve u svemu, lako ostvarena pobjeda Rijeke, iako je Kek na klupi imao nešto prigovora na svoje igrače krajem susreta, kada su već počeli igrati značajno opuštenije.