33. kola SuperSport HNL-a

Šibenik pred svojim navijačima nema pravo na kiks; evo gdje gledati okršaj s Varaždinom

05.05.2023 u 11:11

Bionic
Reading

U utakmici 33. kola SuperSport HNL-a posljednjeplasirani Šibenik na stadionu Šubićevac dočekuje Varaždin (MAXSport 1, 18 sati)

U borbi za ostanak u ligi u igri su važna tri boda, a ako se gleda raspored do kraja sezone za nogometaše Šibenika – koji su posljednji na ljestvici (Gorica bježi jedan bod) ovo je zapravo najlakša utakmica.

Također treba reći kako su nogometaši Varaždina već matematički ostanak osigurali u SuperSport HNL-u te kako u zadnje vrijeme nisu u sjajnoj formi (u posljednjih šest utakmica imaju tri remija i tri poraza, op.a.).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Važna utakmica, još su samo četiri do kraja plus Kup. Znamo da je pritisak na nama, moramo pobijediti. Bit će interesantno do kraja. Nadamo se ponovno podršci navijača, do kraja, naročito kući. Taktiziranja i igre na jedan bod više nema', kazao je uoči utakmice trener Šibenika Damir Čanadi koji uz spašavanje prvoligaškog statusa ispred sebe, kao što je i sam rekao, ima i povijesnu priliku osvojiti trofej sa Šibenikom jer ih 24. svibnja čeka finale domaćeg Kupa na Rujevici protiv Hajduka.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Dodajmo još kako je glavni sudac utakmice Ivan Bebek (Rijeka), a pomoćnici su mu Luka Pajić (Rijeka) i Željko Bučar (Duga Resa), dok je četvrti sudac Goran Pečarić (Zagreb). Glavni VAR sudac je Duje Strukan (Split), a AVAR sudac je Alen Jakšić (Split).

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport