pokazao je svoju veličinu

Simone Inzaghi razočaran je porazom koji bi Inter mogao koštati naslova prvaka, ali ovim riječima o 'krivcu' iznenadio je sve

28.04.2022 u 16:35

Bionic
Reading

Porazom kod Bologne 1:2, Inter je ostao na dva boda iza vodećeg kluba lige, gradskog suparnika Milana. Porazu Inzaghijeve momčadi kumovala je velika greška rumunjskog golmana Ionuta Radua

Iako je Inter sjajno ušao u utakmicu protiv Bologne, te poveo već u trećoj minuti nakon prekrasnog gola Ivana Perišića, domaćini su do izjednačenja stigli u 28. minuti preko Arnautovića, a potom su u 81. minuti uspjeli u potpunosti preokrenuti rezultat.

Ivan Perišić izveo je aut te poslao loptu prema zadnjoj liniji, gdje su loše reagirali i De Vrij, a posebno rumunjski golman Ionut Radu, čiju je nespretnost iskoristio Sansone i zabio za konačnih 2:1 i pobjedu Bologne, a koja bi Inter mogla koštati obrane naslova prvaka.

Naravno, Raduu nije bilo jednostavno. No, iako razočaran ovakvim ishodom, trener Simone Inzaghi stao je u obranu svog golmana.

'Razočaran sam, što je i normalno s obzirom na to kako smo izgubili. Naš golman je napravio grešku, ali to se moglo dogoditi bilo kome drugome. I ja griješim', rekao je Inzaghi i dodao:

'Moramo reagirati. Ovaj nas poraz jako peče, ali već za tri dana očekuje nas nova utakmica. Moramo razmišljati samo o sljedećoj utakmici, iako znamo da sudbina više nije u našim rukama'.

Svjestan je Inzaghi da je do kraja prvenstva u igri još 12 bodova, te da se unatoč trenutačnom stanju na tablici, ne smiju predavati.

'Igrali smo odlično do tog gola Arnautovića i tempo igre je išao nama u prilog. Morali smo bolje reagirati kod te akcije. Poslije smo se postajali sve nervozniji, što je pomoglo domaćinu da nam zada konačni udarac. Ipak, moramo ostati pozitivni', poručio je trener Crno-plavih.

Standings provided by SofaScore LiveScore