SLOBODAN JE

Slaven Bilić se vraća na Otok?

28.10.2024 u 19:54

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić mogao bi uskoro postati novi trener Cardiff Cityja, prenose velški mediji. Nakon što je bivši trener Erol Bulut dobio otkaz prije mjesec dana, kladionice na Otoku vide Bilića kao jednog od glavnih favorita za preuzimanje klupe velškog drugoligaša.

Portal BirminghamLive kontaktirao je Bilića, koji je istaknuo da je spreman prihvatiti posao ako dođe službena ponuda: 'U ovom trenutku uživam u boravku kod kuće, ali sam spreman. Imam godina, ali čekam dobru priliku, a u međuvremenu uživam u slobodnom vremenu. I dalje radim s Danilom Butorovićem i Deanom Računicom; imam dobre ljude oko sebe,' rekao je 56-godišnji stručnjak.

Bilić je bez angažmana od sredine kolovoza, kada je napustio klupu saudijskog kluba Al-Fateh, kojeg je vodio više od godinu dana. Prije toga, u sezoni 2022./2023., kratko je boravio u Engleskoj, vodeći Watford.

Kroz svoju bogatu trenersku karijeru, Bilić je trenirao klubove u Engleskoj, Turskoj, Kini, Saudijskoj Arabiji te hrvatsku reprezentaciju.