SUPER MARIO

Slovenski klub dogovorio suradnju s Balotellijem; posao je propao iz bizarnog razloga

31.05.2024 u 11:30

Bionic
Reading

Slovensko Celje, koje je ranije ove godine pokazalo interes za Luku Modrića, bilo je u pregovorima s poznatim, ali i kontroverznim talijanskim napadačem. Međutim, unatoč tome što su pregovori bili u poodmakloj fazi, od toga neće biti ništa

Celje je prvak Slovenije i u posljednje vrijeme pokazuje, moramo priznati, impresivnu dozu ambicije. Neki bi to možda nazvali bahatošću, ali...

Naime, riječ je o klubu koji je podigao dosta prašine prije mjesec dana kada je predsjednik Valerij Kolotilo rekao kako želi angažirati Luku Modrića, koji još uvijek nije produžio ugovor s Real Madridom. Celje je sada bacilo oko na još jednog poznatog nogometaša; riječ je o kontroverznom Mariju Balotelliju, nekadašnjem talijanskom reprezentativcu i zvijezdi Manchester Cityja.

Slovenski Šport 1 piše kako su pregovori između kluba i igrača dosegli poodmaklu fazu, ali su onda naglo prestali. Ako je za vjerovati izvorima iz Slovenije, predstavnici Celja jednostavno se nisu pojavili na dogovorenom sastanku s Balotellijevim agentom.

Izgleda da su se predomislili pa tako trener Damir Krznar i igrač Luka Menalo neće raditi sa slavnim Balotellijem. On je prošlu sezonu odigrao za Adanu Demirspor i zabio sedam pogodaka u turskom prvenstvu.