nakon samo tri mjeseca

Šok u Rimu; Igor Tudor napušta Lazio i preuzima momčad koja će igrati Ligu prvaka

01.06.2024 u 10:37

Bionic
Reading

Talijanski mediji najavljuju veliki potres u redovima Lazija kojeg ovog ljeta napušta nekoliko važnih igrača, a čini se kako je na izlaznim vratima i Igor Tudor koji je na klupi rimskog velikana proveo tek tri mjeseca

Sredinom ožujka Igor Tudor je preuzeo momčad Lazija te je sezonu završio na sedmom mjestu koje jamči nastup u Europskoj ligi. No, u Rimu nakon svega nema mira, klub je u velikim previranjima zbog čega bi i sam Tudor mogao potražiti novu sredinu.

Talijanski mediji tako donose šokantnu vijest kako bi Igor Tudor vrlo lako mogao raskinuti ugovor s Lazijem te preuzeti Bolognu koja će igrati Ligu prvaka!

Iza Bologne je iznenađujuće uspješna sezona u kojoj su izborili peto mjesto na ljestvici i plasman u Ligu prvaka. No, u isto su vrijeme ostali bez trenera, tvorac velikog uspjeha Brazilac talijanskih korijena Thiago Motta (41) napustio je klub i preuzeo vođenje Juventusa. A njegovo bi mjesto sad trebao zauzeti baš Igor Tudor!

Bologna je navodno već krenula u akciju, ozbiljni su u namjeri da preotmu Tudora, pa su odmah reagirali čelni ljudi Lazija.

'Tudor je i dalje naš trener. Ne smijemo uzimati riječi i izvlačiti ih iz konteksta. Ako dajem bonus za postizanje cilja, to je zato što ga želim postići', rekao je sportski direktor Mariano Fabiani koji uz Tudora ima još nekoliko velikih problema jer neki od najvažnijih igrača žele napustiti klub.

'Izgledi da Luis Alberto napusti Lazio vrlo su veliki', potvrdio je Fabiani te dodao:

'Ako je to ono što igrač želi, pokušat ćemo ga usrećiti. Tko god ostane u Laziju, mora to učiniti s vjerom i strašću. Igrači su u službi kluba, a ne obrnuto. Lazio nitko neće ucjenjivati, nećemo prihvatiti nikakve iznude. Igrači i njihovi menadžeri moraju shvatiti da svatko tko dođe u Lazio mora voljeti Lazio. Svi su korisni, ali nitko nije neophodan', jasno je zaključio sportski direktor Lazija.