TRENER RIJEKE

Sopić u elementu: prvo se pobunio, a onda dao urnebesnu izjavu o Hajduku

24.01.2024 u 20:52

Bionic
Reading

Spektakularna utakmica Gorice i Rijeke, a riječ je o zaostaloj utakmici 4. kola SuperSport HNL-a. završila je pobjedom Rijeke na gostovanju 2:3 i to nakon velikog preokreta. Evo kako je utakmicu prokomentirao trener Rijeke Željko Sopić

Sopić je odmah udario u glavu:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Nisam vidio baš previše nogometa. Po meni se ova utakmica se nije ni trebala igrati. Snijeg, mokar teren. Rekao sam to i sucima. To je moje privatno mišljenje. Pobijedili smo pa smo, kao, sretni, a što da su se se ozlijedila tri, četiri igrača... Ovako imamo tri boda i idemo kući pjevajući. Mislim da je Gorici je teren više odgovarao nego nama. Pokušali smo nešto igrati, ali glupo je to uopće komentirati. Nema smisla pričati o nekim akcijama ili potezima', istaknuo je Sopić koji je kod rezultata 2:0 za Goricu iz igre izvadio dva ponajbolja igrača Rijeke ove sezone Marca Pašalića i Franju Ivanovića.

  • +6
SuperSport HNL: Gorica - Rijeka, 24.1.2024. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

'Zamijenio sam ih zbog terena.', pojasnio je trener Rijeke pa bacio pogled prema nedjelji i derbiju s Hajdukom:

'Protiv Hajduka ćemo pokazati pravo lice pred rasprodanim stadionom, ali sad ne razmišljam o tome, već o tome kako ću počastiti igrače na benzinskoj toplim napitkom, čajem, kavom...', ispalio je Sopić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.