još ako je istina

Španjolski i talijanski mediji uvjeravaju kako će kraj prijelaznog roka donijeti dva mega-transfera; zbilja zvuči senzacionalno....

23.08.2021 u 17:14

Bionic
Reading

Kako se (i) ovaj prijelazni rok bliži kraju, tako će najava velikih transfera biti sve više. Naravno, s imenima igrača koji u današnjem nogometu izazivaju pozornost. I bez obzira na to što su i oni samo već demantirali dio tih priča

Prije nekoliko dana Cristiano Ronaldo osobno se krenuo obračunavati s novinarima koji su ga seljakali posljednjih tjedana.

'Jednako kao i ova posljednja epizoda u Španjolskoj, bilo je često vijesti i priča koje su me dovodile u vezu s brojnim klubovima u drugim ligama, a bez da je itko bio zainteresiran da sazna što je istina. Zato prekidam medijsku šutnju da bih rekao da neću dozvoliti da se ljudi igraju mojim imenom! Ostajem koncentriran na karijeru i rad, posvećen sam i spreman za sve izazove s kojima se moram suočiti. Sve ostalo? Sve ostalo je samo priča...', napisao je Ronaldo 19. kolovoza.

No, odmah nakon nedjeljne utakmice protiv Udinesea, u kojoj je Portugalac sudjelovao tek u zadnjih 30-tak minuta, mnogi su iskonstruirali novu priču i spomenuli Ronaldov odlazak iz Juventusa. I bez obzira na to što su trener Allegri i sportski direktor Nedved demantirali sve.

'Ne treba tražiti senzaciju tamo gdje je nema. Bila je to zajednička odluka s igračem, na početku smo sezone i fizička sprema nije na vrhuncu. Ne odnosi se samo to na Ronalda već i na Chiellinija koji je ostao na klupi. Cristiano ostaje? Apsolutno da!', objasnio je Nedved.

Međutim, talijanski Calciomercato objavio je kako Juventus ipak namjerava prodati Ronalda za 25 milijuna eura, a obrazloženo je činjenicom kako je Ronaldu ovo posljednja sezona ugovora. Odnosno da bi u ljeto 2022. godine mogao otići besplatno.

Istovremeno, španjolski AS donosi vijest kako će Ronaldo otići u PSG ako Kylian Mbappé do kraja mjeseca preseli u madridski Real, a koji se navodno priprema u završnim danima prijelaznog roka kupiti mladu francusku zvijezdu iz redova PSG-a.

Španjolski mediji uvjeravaju kako će 30. kolovoza biti lansirana velika ponuda Reala koju bi PSG mogao prihvatiti. Ako se to i dogodi, vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi odmah će krenuti po Ronalda kako bi u napadu imao dva najbolja igrača svijeta.

Ne zaboravite da PSG u napadu već ima i Neymara, što znači da bi dobili vjerojatno najatraktivniji napadački trio ikada. Ali i da bi se spojili igrači koji su obilježili zadnjih petnaestak godina svjetskog nogometa.