TO VIŠE NEMA SMISLA

Sramota iz Zadra; opet se ne priča o košarci nego o ružnom incidentu

04.10.2017 u 21:35

Bionic
Reading

U susretu 2. kola regionalne košarkaške ABA lige Cedevita je kao gost svladala Zadar sa 92-76 (29-14, 21-23, 22-22, 20-17), ali utakmica je ostala u sjeni incidenta kojeg su izazvali domaći navijači

Cedevita je došla dosta lagano do pobjede kod Zadra, ali se poslije susreta najmanje pisalo i pričalo o samoj utakmici, a više o ružnim stvarima koje su se događale na tribini u sektoru gdje se nalazila navijačka skupina Tornado.

Kao i na završnici Kupa Hrvatske na Baldekinu kada su igrali Zadar i Cedevita (utakmica je tada prekinuta dok nisu navijači Zadra izvedeni iz dvorane) i ovoga puta dvoranom je odjekivalo ružno skandiranje upućeno reprezentativcu BiH Džananu Musi: 'Musa, Turčine, napuši se ku....'

Nakon takvih povika morao se oglasiti službeni spiker koji je zamolio da se prestane s takvim vrijeđanjem, a još se čeka reakcija iz Cedevite.

  • +9
KK Zadar - KK Cedevita, 2. kolo ABA lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Musa je tako i dalje predmet vrijeđanja zadarskih navijača koji mu ne mogu oprostiti navodno provociranje i hvatanje za međunožje još s utakmice 7. siječnja ove godine.