BEZ MILOSTI

Stigla kazna za Barcinog igrača nakon El Clasica: U Kataloniji ne mogu vjerovati!

09.05.2018 u 13:56

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo proglasio je skandalom kaznu od četiri utakmice suspenzije koju je do disciplinske komisije dobio Sergi Roberto nakon udaranja Marcela u dvoboju protiv Reala na Camp Nouu ove nedjelje...

El Clasico ne može bez repova, a mediji skloni Barceloni doživjeli su šok ove srijede kada je disciplinska komisija opalila kaznu Sergi Robertu od čak četiri utakmice suspenzije i tako mu zaključila ovu sezonu, s tim da će morati propustiti i početak sljedeće.

  • +6
La liga, Barcelona - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobio je 26-godišnji veznjak ovu kaznu zbog udaranja Marcela tijekom El Clasica za koje mu je Hernandez Hernandez pokazao crveni karton.

Disciplinska komisija opravdala je takvu suspenziju svojim pravilnikom prema kojem je za nasilničko ponašanje na terenu minimalna propisana kazna četiri utakmice neigranja.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Taj crveni karton izazvao je bijes u Kataloniji još za vrijeme utakmice, a Lionel Messi navodno je pritisnuo suca u poluvremenu i savjetovao mu da ispravi nepravdu u nastavku susreta.

Dnevnik El Mundo Deportivo osporavao je isključenje odmah nakon same utakmice, a ovu odluku sada je proglasio skandaloznom. Katalonski pak dnevnik Sport također je stao na stranu Sergi Roberta, ali vjeruje da će kazna biti umanjena nakon Barcelonine žalbe...