KLUB GA NE PUŠTA

Stipe Biuk neće se priključiti U-21 reprezentaciji i propušta Euro? HNS nije odustao

09.06.2023 u 17:29

Bionic
Reading

Još uvijek čekamo potvrdu iz Hrvatskog nogometnog saveza, no do Hrvatske je stigla vijest kako mladi hrvatski reprezentativac Stipe Biuk neće biti na raspolaganju izborniku Draganu Skočiću na predstojećem Europskom prvenstvu u Rumunjskoj i Gruziji.

Kako javlja Germanijak, klub iz MLS-a oglušio se na molbe HNS-a da puste Biuka u sastav reprezentacije koja igra na EURU.

Naime, njegov Los Angeles FC spustio je rampu i nije dozvolio donedavnom napadaču Hajduka da se priključi suigračima i izborniku Draganu Skočiću na pripremama za Euro.

Prema informacijama Germanijaka, odluka Los Angelesa je konačna te će umjesto u avionu za Hrvatsku, Biuk biti u sastavu LA na nedjeljnom gostovanju kod Houstona.

Doduše, tijekom popodnevnih sati, dobili smo i informaciju kako to ipak još uvijek nije konačna odluka, te da Biuka u Medulinu, gdje se reprezentacija priprema za EURO, još uvijek nadaju.

'Hrvatski nogometni savez je od 18. svibnja nekoliko puta kontaktirao Los Angeles FC te još iščekujemo povratnu informaciju o dozvoli Stipi Biuku za priključivanje hrvatskoj U-21 reprezentaciji. HNS će i u narednim danima učiniti maksimalne napore kako bi ishodio dozvolu Los Angelesa za Biuka, koji je jasan u želji da se priključi reprezentaciji za Europsko prvenstvo', odgovor je iz HNS-a.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.