božić prije božića

Suigrač Perišiću, Brozoviću i Vrsaljku darovao satove Rolex vrijedne više od 250.000 eura

28.11.2018 u 14:51

Bionic
Reading

Argentinski napadač Mauro Icardi (25) prošle je sezone u dresu milanskog Intera postao najboljim strijelcem Serie A (zabio je 29 golova kao i Lazijev Ciro Immobile). Kako bi zahvalio suigračima odlučio ih je počastiti neočekivanim i vrlo vrijednim darovima...

Božić je ove godine u svlačionicu milanskog Intera stigao malo ranije. No, sigurni smo kako se nitko od igrača, članova stručnog stožera i ostalih u klubu nije bunio.

Naime, argentinski napadač i kapetan Intera Mauro Icardi (25) odlučio je iznenaditi sve u klubu i na originalan način zahvaliti svima nakon što je prošle sezone postao najboljim strijelcem Serie A. Zabio je Icardi 29 golova u ligi prošle sezone za 'nerazzurre', isto toliko zabio je i napadač Lazija Ciro Immobile, ali Icardi je zabio više 'prvih' golova svoje momčadi, a i manje je zabijao iz jedanaesteraca.

  • +3
Inter Milano - Tottenham, 1. kolo Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Osebujni je Argentinac veliki ljubitelj tetovaža, doslovno izgleda kao slikovnica, a sad je svoje suigrače iznenadio vrijednim darovima koje im je uručio u svlačionici. Kupio im je satove marke Rolex, dobili su ih svi igrači iz prošle sezone (i oni koji su otišli iz momčadi!) kao zahvalu za pomoć u osvajanju titule najboljeg strijelca. Navodno je samo na 25 Rolexa potrošio 150.000 eura. No, mislio je Icardi i na aktualne suigrače, članove stožera, masere, zaposlenike kluba...

Svi su oni također dobili zaslužene nagrade, a talijanski mediji navode kako je Icardi na ovo čašćenje ukupno potrošio više od 250.000 eura!

S novim su luksuznim satovima svi rado pozirali, pa tako i naši reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a dar je dobio i Šime Vrsaljko koji se ove sezone priključio Interu.

'Nikad neću zaboraviti to što sam bio najbolji strijelac, ali ne želim se toga sjećati sam. Jer, bez ovih ljudi to i ne bi bilo moguće', napisao je argentinski napadač na Instagramu.