zanimljiva situacija

Talijanska legenda u lice Guardioli rekla da je uništio nogomet i njega osobno. Pep se samo smijao

17.10.2024 u 21:01

Bionic
Reading

Luca Toni (47) jedan je od najboljih talijanskih napadača modernog doba.

Ovaj golgeter je ikona Palerma, Fiorentine i Bayerna, a s Italijom je 2006. bio prvak svijeta. Luca Toni i Pep Guardiola su se susreli na jednoj večeri gdje su obojica bili gosti kod velikog Roberta Baggija u jednom restoranu u Lombardiji.

Toni je tri godine nosio dres Bayerna i u 60 utakmica je zabio 38 golova, a Guardiola je nešto kasnije vodio tim iz Bavarske. Također, obojica su jednom trenutku svojih igračkih karijera igrali za Bresciju. Usred večere je Toni u šali rekao Kataloncu da je uništio nogomet izmišljanjem lažne devetke.

U videu objavljenom na Instagramu, Toni je je rekao kako je teško pronalazio angažman nakon što je Guardiola uveo revoluciju u Barceloni korištenjem Lionela Messija kao lažne devetke.

'Pep, uništio si nogomet. Zbog lažne devetke nisam mogao pronaći klub četiri godine. Ozbiljno. Možeš li reći da si lažnu devetku koristio samo s Messijem? Voliš li uopće klasične napadače?', govorio je Toni dok se trener Cityja samo smijao u pozadini i odgovorio je kroz smijeh;

'Sad imam Haalanda, zabio je 60 golova. Osvojili smo s njim trostruku krunu, ali centarforovi moraju biti dobri. Razumiješ?

Talijan nije ostao bez odgovora.

'OK, ali sad prestani s lažnim devetkama. Veliki napadači su bolji.'