ovo mu nije trebalo

Tek je otišao, a već provocira bivši klub; Wan-Bissaka nije čekao s komentarima!

13.08.2024 u 20:30

Bionic
Reading

Čini se da je Aaron Wan-Bissaka svojim komentarima ciljao na Manchester United nakon što je prešao u West Ham.

West Ham je u utorak dovršio potpisivanje Aarona Wan-Bissake iz Man Uniteda za naknadu od £15 milijuna, a desni bek je potpisao sedmogodišnji ugovor. Ovaj 26-godišnjak pridružio se Unitedu iz Crystal Palacea za 50 milijuna funti 2019., a imao je još godinu dana do isteka ugovora.

Wan-Bissaka je prošle sezone ulazio i izlazio iz momčadi Erika ten Haga, s dvije ozljede i formom kolege beka Dioga Dalota koji ga je ograničio na 22 nastupa u Premier ligi.

Iako je engleski mladi reprezentativac uvijek bio solidan branič, njegovi napadački doprinosi često su frustrirali navijače Uniteda.

Dolaskom Noussaira Mazraouija iz Bayern Münchena, United je ovog ljeta želio premjestiti Wan-Bissaku kako bi izbjegao njegov besplatan odlazak sljedeće godine. Po povratku u London, činilo se da je Wan-Bissaka suptilno kritizirao 'Crvene Vragove' tijekom intervjua za službenu web stranicu West Hama.

'Bilo mi je pametno pridružiti se West Hamu', rekao je branič.

'Vidim tim koji je zajedno u tome, koji će gurati jedni druge da pobijede, i skupinu koja jedni drugima čuva leđa, tako da biti dio toga i imati to osiguranje puno pomaže kada ste okruženi dobrom ekipom.'

Iako se ti komentari čine prilično uobičajenima za igrača koji dolazi u novi klub, mogli bi nagovijestiti ono čemu je svjedočio iza kulisa na Old Traffordu posljednjih sezona. Posljednjih godina bilo je više izvješća o 'klikama' i grupama u svlačionici Old Trafforda, razdorima između igrača i trenera, te općem nedostatku kohezije.

Prošle sezone Ten Hag je priznao da postoje problemi iza kulisa, unatoč činjenici da je izbacio dva igrača za koje se smatralo da negativno utječu na svlačionicu, a to su Cristiano Ronaldo i Jadon Sancho.