ovo nismo očekivali

Raspad sistema u Liverpoolu; zvijezde bez ugovora, Kolumbijac seli u redove rivala!

13.08.2024 u 14:32

Bionic
Reading

Pojavili su se novi detalji koji sugeriraju da je Luis Diaz dogovorio uvjete da napusti Liverpool i ode u redove rivala u Premier ligi.

Liverpool je imao miran ljetni prijelazni rok uoči sezone 2024/25, budući da je ostao jedini klub u Premier ligi koji još nije potpisao niti jednog novog igrača. Uz odugovlačenje obnove ugovora za ključne igrače kao što su Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold i Virgil van Dijk i propast transfera Martina Zubimendija, bilo je nekoliko teških tjedana za navijače Liverpoola.

A novo izvješće sugerira da bi najgore moglo tek doći, budući da bi Luis Diaz mogao napustiti klub i otići u jednog od Liverpoolovih najvećih rivala u Premier ligi.

Novinar Marcos Benito izvijestio kako je kolumbijski krilni napadač postigao dogovor s Manchester Cityjem da se pridruži klubu na pet godina. Tvrdi da je City spreman ponuditi 70 milijuna eura kako bi osigurao potpis 27-godišnjeg napadača.

Luis Díaz je ostavio značajan trag u Liverpoolu, zabilježivši 98 nastupa, 24 gola i 10 asistencija u svim natjecanjima od kada se pridružio klubu u siječnju 2022. godine.