kakav potez

Već je počeo teror obrana; pogledajte što je Mbappe napravio Brazilcu na treningu!

13.08.2024 u 14:01

Bionic
Reading

Real Madrid je ovog ljeta realizirao jedan od najznačajnijih transfera u povijesti nogometa, kada je Kylian Mbappe kao slobodan igrač prešao iz PSG-a na Santiago Bernabeu.

Nakon što je 2017. igrao za Monaco, Kylian Mbappé bio je na pragu pridruživanja španjolskom gigantu Real Madridu, ali je umjesto toga odlučio preći u Paris Saint-Germain (PSG) nakon što je klub dogovorio tada svjetski rekordni ugovor za tinejdžera, vrijedan 180 milijuna eura (195,4 milijuna dolara). Saga se nastavila još godinama te sada napokon vidimo Mbappea u dresu Los Blancosa.

Iako nije zaigrao još službenu utakmicu, kao ni utakmicu na pripremama, možemo vidjeti kako to izgleda na treningu Reala kada Mbappe preuzme stvari u svoje ruke.

Mbappe je potpisao petogodišnji ugovor s Real Madridom, što znači da će ostati u klubu do 2029. godine. Kao dio ugovora, Mbappé će primiti bonus za potpisivanje od približno 150 milijuna eura, koji će biti isplaćen u ratama, uz značajnu plaću i dodatne bonuse vezane uz njegove performanse​.

Sada nam samo preostaje vidjeti koje rekorde može srušiti i koliko golova može postići u novim 'Galacticosima'.