HIT GOLGETER

'The Moose' rastura u SAD-u; Dallasov golgeter zaigrao za All-Star momčad MLS-a

25.07.2024 u 08:33

Bionic
Reading

Petar Musa trenutno je napadač u najboljoj formu u čitavom MLS-u. To mu je osiguralo i mjesto u All-Star momčadi koja se u Columbusu suočila s najboljom postavom meksičke Lige MX

Petru Musi ide vrlo dobro u MLS-u; u posljednjih osam utakmica za Dallas FC zabio je devet komada što ga čini trenutno igračem u najboljoj formi u Sjevernoj Americi. Ta forma donijela mu je i sudjelovanje u All-Star utakmici između najboljih igrača MLS-a i meksičke lige.

Musa je igrao od 66. minute za All-Star selekciju MLS-a u 1:4 porazu od All-Star momčadi meksičke lige u revijalnoj utakmici igranoj u Columbusu.

Jedini strijelac za selekciju MLS-a bio je Cucho Hernandez u 17. minuti, nekoliko sekundi nakon što je u istoj minuti momčad meksičke lige povela preko Germana Bertramea. Do kraja dvoboja Liga MX osigurala je pobjedu golovima Oussame Idrissija (41.), Juana Brunette (68.) i Maxa Meze (69. minuta).

Musa je u MLS momčadi zamijenio legendarnog Lea Messija, a ove sezone je za Dallas u 23 utakmice zabio 13 golova i podijelio dvije asistencije.