nije kako su htjeli

Tinja nezadovoljstvo kod navijača Dinama; oglasio se kapetan Dominik Livaković

06.08.2023 u 11:33

Bionic
Reading

Dinamo je odigrao tek 0:0 s Goricom u sklopu trećeg kola SuperSport HNL-a, a nakon prvenstvenog posrtaja oglasio se kapetan 'Modrih'

Dominik Livaković Nakon odigranih 270 minuta u prvenstvu, Dinamo je osvojio samo četiri boda. Aktualni prvak dva puta je posrnuo na svojem travnjaku, prvo poraz od Hajduka na otvaranju ligaške sezone, a ove subote i mršavi bod u sudaru s Goricom.

Takvi rezultati izazvali su na društvenim mrežama lavinu kritika od navijača Dinama koji su navikli na pobjede i prošlih godina uvijek furiozan start u prvenstvu. Nakon 'nule' protiv Gorice pred novinare je izišao kapetan Dinama Dominik Livaković.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +15
Dinamo - Gorica, 3. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Nismo zadovoljni, Dinamo u svakoj utakmici igra na tri boda, ali ovaj put nas nije išlo. Naravno, malo su nam umorne noge, ali nije to opravdanje. Nismo dobro ušli u utakmicu, ali kako je odmicala, bilo je sve bolje, imali smo dosta šansi', rekao je Livaković i dodao:

'Čestitam njihovom vrataru na dobroj partiji. Idemo se dobro odmoriti, brzo je na redu druga utakmica i onda imamo tjedan dana za analiziranje i razmišljanje. Vjerujem da će sve biti dobro.'

Dinamo - Gorica 0:0, 3. kolo, 2023/24. (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: croatel/tportal
Standings provided by Sofascore