TREĆI U NIZU

To više nije slučajno: Golovi Brozovića su remek djela!

16.12.2015 u 09:19

Bionic
Reading

Marcelo Brozović u susretu talijanskog Kupa protiv Cagliarija ponovo je zablistao spektakularnim pogotkom, poslavši poruku upravi koja razmišlja o njegovoj prodaji ove zime..

Mladi 23-godišnji veznjak eksplodirao je u posljednjih mjesec dana na terenu. Nakon početka sezone u kojem se pokušavao nametnuti, kako u klubu tako i u reprezentaciji, Brozović je od studenog konačno dobio potrebnu minutažu da potvrdi svoj talent.

Zabio je Marcelo četiri pogotka u posljednje vrijeme, od kojih su tri bila fantastična. Sve je počelo u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Rusije, kada je u pobjedi naših silovitim udarcem zabio loptu pod gredu.


Gol protiv Frosignonea bio je nešto običniji, ali je zato ponovo zasjao prošle subote protiv Udinesea. Fantastično je pogodio s lijeve strane u suprotni kut, potvrdivši visoku pobjedu.



A šlag na tortu stigao je ove srijede. U Kupu protiv Cagliarija Marcelo je zabio svoj najljepši pogodak sezone. Opet je s lijeve strane ušao prema sredini i opalio s dvadesetak metara neobranjivo u kut.


Ova serija supergolova ne može biti slučajnost, čega je svjestan i trener Roberto Mancini.

'Nadam se da će nastaviti u tom stilu, navikao nas je na ovakve golove,' izjavio je talijanski strateg te još jednom naglasio kako je 'Epic Brozo' slavlje postalo simbol Intera.

Još jedan je to razlog da Inter ne proda Marcela Brozovića. Podsjetimo, tportal je doznao kako se klub zaista ima namjeru odreći svog talenta ako iz Premiershipa dobije visoku ponudu ove zime, a Chelsea i Arsenal navodno su zainteresirani. No, prekrasni golovi i imidž koji je stvor karakterističnim slavljem kod navijača trebali bi presuditi da ipak ostane...