ON TO NE BI MOGAO

Toni Kroos objasnio na što je Luka Modrić pristao kako bi ostao u Realu

06.08.2024 u 08:18

Bionic
Reading

U svibnju je stao na kraj svim nagađanjima i objavio da će nakon Eura otići u igračku mirovinu. Nije se ništa promijenilo, tako da se Toni Kroos, donedavni igrač Reala, s 34 godine sada odmara od nogometa

Toni Kroos na Euru u Njemačkoj odigrao je zadnje minute profesionalne nogometne karijere. S Realom se oprostio još ranije, ali njegovo ime još uvijek se provlači u nogometnim razgovorima.

Kroos je bio sugovornik njemačkog Kickera, za koji je, između ostalog, govorio i o Luki Modriću, još uvijek 38-godišnjaku, s kojim je godinama dijelio svlačionicu Reala.

'Modrić želi igrati još, do kraja. Ja to nikada ne bih mogao. Osim toga, Modrić je prihvatio novu ulogu, prema kojoj igra manje. To ne bi bila moja odluka. Ali, on to vidi drugačije, svatko ima svoj put ', otkrio je Kroos, te dodao.

'Cristiano Ronaldo i Luka su ovisnici o uspjehu. Kod njih ta strast ne prestaje. Odlučili su suprotno onome što napravi 95 posto nogometaša, a to je prestati igrati na vrhuncu. Umjesto toga izabrali su uživati u nogometu malo dulje, što je također dobro. Ako su oni sretni s tim, onda super'.