psk_2

EMOTIVNI ŠEŠKO

Tragičar Slovenaca nakon prespavane noći poslao poruku o kojoj bruji susjedstvo

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 02.07.2024 20:47
  • Objavljeno 02.07.2024 u 20:47
Bionic
Reading

Nogometna reprezentacija Portugala u ponedjeljak su izborili četvrtfinale Eeura u Njemačkoj nakon što je u dvoboju osmine finala u Frankfurtu pobijedila Sloveniju sa 3:0 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što u 120 minuta igre nije bilo golova

Iako je Portugal slovio za velikog favorita u okršaju sa Slovenijom, momčad Matjaža Keka pružila je odličan otpor, a da je bilo više mirnoće i koncentracije, možda su i Fantje mogli među osam.

Naime, u 112. minuti i Slovenija je dobila slobodan udarac na 20 metara, ali je Iličić pogodio 'živi zid'.

Tri minute kasnije Slovenija je imala 'zicer'. Pepe se poskliznuo na centru izgubivši loptu, a Šeško je sam krenuo prema portugalskim vratima i pucao. Lopta je išla u donji desni kut, ali ju je golman sjajno zaustavio.

Potom se o putniku u četvrtfinale odlučilo u raspucavanju s 11 metara.

Naravno, mnogi su konstatirali kako bi Šeškov promašaj mogao ostaviti traga na mladom napadaču RB Leipziga. No, ovo je njegova poruka.

'Ovo je bolno. Boli. Bili smo tako blizu. Imam poruku za vas: Pad je samo kada padneš i ne ustaneš, već ostaneš ležati. To za nas nije opcija kada imamo ovakvu vašu podršku. Vratit ćemo se jači iz ovog bolnog iskustva. Hvala vam na velikoj podršci', poručio je Šeško.

  • +33
Portugal - Slovenija, Euro (1.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: MIGUEL A. LOPES
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal