pitanje za suce

Trebaju li se u Hajduku ljutiti zbog prvog Dinamovog gola?

06.08.2017 u 21:18

Bionic
Reading

Dinamo je posve zasluženo stigao do pobjede 3:1 protiv Hajduka, a osim nogometom možemo biti sretni i zato što je na maksimirskom stadionu napokon bilo puno gledatelja

Najveći hrvatski derbi, između Dinama i Hajduka, bio je sadržajan, atraktivan, s čak četiri gola, ali i što je najvažnije uz brojnu posjetu.

>> Dinamu pobjeda u derbiju; Hajduk ostao bez Futacsa

Međutim, dojam je da će se nakon utakmice, posebno iz Splita, opet čuti negodovanje jer kod prvog gola 'modrih', kada je u 8. minuti zabio Ante Ćorić, dojam je da je gol - sporan.

Ili je Radošević ipak bio najbliži svom golu?

Ni stručni komentatori na ArenaSportu, a bili su to Mario Carević i Tomo Rukavina, nisu se usudili tvrditi je li gol regularan ili ne, pa ćemo pričekati sudačke eksperte.

Također, zanimljivo će biti čuti je li sudac Zebe kod trećeg Dinamovog gola, kada je Olmo naletio na vratara Stipicu a ovaj ostao ležati na terenu, trebao prekinuti akciju ili ne? Jer nakon njegova pada, Soudani je zabio za 3:1.

A Dante Stipica se nakon utakmice požalio i na 'nehumani' pristup suca Zebeca.

'Nakon trećeg gola Dinama, dok sam ležao, sudac Zebec prišao mi je i rekao "Nije ti ništa". Mislim da nije ljudski tako postupati'.

  • +27
Hrvatski telekom Prva liga, 4. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
DINAMO-HAJDUK 3:1, 4. kolo 2017/1., (SAŽETAK)