LIGA PRVAKA

Trener Cityja objasnio kako će igrati protiv Barcelone

17.02.2014 u 17:34

Bionic
Reading

Čileanski trener Manuel Pellegrini, koji je 2010. vodio Real Madrid, ponovo će se sučeliti protiv Barcelone, u utakmici koja će uvelike odrediti uspješnost sezone u Manchester Cityju

Samo dan prije utakmice Lige prvaka protiv Barcelone, koja će se odigrati 18. veljače u 20:45, trener Manchester Cityja odgovarao je na novinarska pitanja i pritom otkrio nekoliko stvari o igri njegove momčadi.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Na pitanje hoće li igrati samo s jednim napadačem ili s dva, odgovorio je ovako: 'Kada igrate protiv velikih momčadi kakva je Barcelona, uvijek morate voditi brigu o velikim stvarima. Za nas je važno da budemo ista momčad kakvu gledate tijekom cijele sezone u Premiershipu. To znači da ćemo napasti našeg protivnika' - čime je čileanski stručnjak najavio napadačku igru s dva napadača.

Što se tiče zaustavljanja Barceloninih igrača, pogotovo Messija, odgovorio je diplomatski: 'Barcelona nije samo Messi, tamo igra još mnogo važnih igrača. Ali mi nećemo samo misliti na to kako zaustaviti njihove igrače, kako se obraniti protiv njih, već i na to što ćemo činiti kada ćemo imati loptu.'

Podsjetimo, za ovu utakmicu trener Cityja neće moći računati na dva možda i najvažnija igrača svoje momčadi - Fernandinha i Kuna Aguera.

Pellegrinijeva presica