POVRATAK MARCELA

Trener oprostio Brozoviću: Hoće li ga poslati i na teren?

16.10.2016 u 14:02

Bionic
Reading

Nakon što ga nije bio u Interovom kadru punih mjesec dana, Marcelo Brozović konačno je pomilovan od strane trenera Franka de Boera ove nedjelje protiv Cagliarija. Bit će najmanje na klupi, no hoće li dobiti i priliku na terenu?

Podsjetimo, 23-godišnji veznjak posvađao se s trenerom nakon poraza od izraelskog Hapoela i izbačen je iz ekipe zbog 'neprofesiolnog ponašanja', a talijanski mediji tvrde da ni uprava nije bila impresionirana onime što je Brozović radio prethodnih tjedana.

Ipak, nastupi protiv Kosova i Finske za hrvatsku reprezentaciju te uzorno vladanje kod izbornika Čačića oživjeli su povjerenje Franka de Boera koji je odlučio Marcela vratiti u momčad.

Nakon punih mjesec dana Brozović jednu utakmicu Intera neće gledati s tribinama, a sada ostaje pitanje hoće li zaigrati protiv Cagliarija ove nedjelje.

'Mora mi u svakom trenutku pokazati želju za igrom,' naglasio je nizozemski strateg momčadi San Sira koji će vjerojatno posjesti na klupu Marcela, a ako ovaj to dobro podnese, mogao bi dobiti pristojnu minutažu u nastavku sezone...