liga prvaka

Trener Slovana nakon teškog poraza otkrio plan: Za bodove ćemo se boriti s Dinamom...

02.10.2024 u 10:42

Bionic
Reading

Slovan iz Bratislave je u Ligi prvaka doživio još jedan težak poraz. Nakon što je u 1. kolu izgubio 5:1 kod Celtica, sad je na svom terenu uvjerljivo poražen 4:0 od Manchester Cityja

Trener Slovana Vladimir Weiss nakon još jednog teškog poraza u Ligi prvaka nije imao previše razloga za zadovoljstvo. Njegovi su izabranici na svom terenu izgubili od Manchester Cityja 4:0.

'Bila je to prekrasna nogometna večer, rezultat je takav kakav je, ali igrali smo protiv najbolje momčadi na svijetu', kazao je Vladimir Weiss nakon poraza te nastavio:

'Sastavio sam momčad koja je to zaslužila. Igrači su odigrali utakmicu i drago mi je da su im ljudi pljeskali, stekli su nogometno iskustvo. Igramo za ono što imamo, ponosan sam što smo uopće prošli u ovo natjecanje. Sad se moramo fokusirati na domaću ligu...'

  • +10
Slovan Bratislava - Manchester City, Liga prvaka, 1.10.2024. Izvor: EPA / Autor: JAKUB GAVLAK

Slovan u sljedećem kolu, 22. listopada, gostuje kod Girone, a onda 5. studenog na svom terenu dočekuje Dinamo...

'Bila je to bolja utakmica nego protiv Celtica, ali igrali smo za klasu s boljom momčadi. Ovo je drugi svijet, mi imamo svoj... Zasluženo smo prošli u Ligu prvaka, ali ovo su svjetske momčadi. Ako se Pepovi igrači ne ozlijede, jer i oni imaju tešku ligu, mogu opet osvojiti Ligu prvaka. Imamo protivnika za kaznu, ali i za nagradu, to nam je iskustvo. Mladi igrači uče i pamtit će to do kraja života', kazao je Weiss te napomenuo:

'Za bodove ćemo se boriti sa zagrebačkim Dinamom koji je na našoj razini.'

Standings provided by Sofascore