OVO JE STRAŠNO

U 30 prvenstvenih utakmica imao 30 pobjeda, a nakon prvog poraza - dobio otkaz

07.08.2024 u 18:07

Bionic
Reading

Ivica Momčilović dobio je otkaz na klupi FK Trayal Kruševac nakon prvog prvenstvenog poraza. Zanimljivo, prije toga imao je čak 30 prvenstvenih pobjeda u nizu

Trayal je na premijeri nove sezone u Prvoj ligi Srbije uvjerljivo poražen u Užicu od čačanskog Borca rezultatom 4:0 a ceh je gotovo istog dana platio trener ekipe Ivica Momčilović, inače član zlatne Zvezdine generacije koja je pokorila Europu.

Momčilović je prethodne sezone s Trayalom nanizao 30 pobjeda u 30 utakmica, odnosno savršeno je završio sezonu, čime je postavljen rekord u srpskom nogometu.

Ambiciozni Kruševljani su tako superiorno ušli u viši rang natjecanja, ali već na prvom koraku u rangu više su pretrpjeli težak poraz.

Kao da onih 30 pobjeda pod vodstvom Momčilovića nije bolo dovoljno, uprava kluba mu je rutinski pokazala izlazna vrata čim je prvi put kiksnuo.

'Bez obzira na crveni karton i činjenicu da smo više od 70 minuta imali igrača manje, nedopustivo je, ipak, da ekipa izgleda kao u Užicu. Zbog toga je s trenerom Momčilovićem dogovoren sporazumni rastanak, a ugovor je, također, na isti način raskinut sa stoperom Nemanjom Spasojevićem', rekao je Nemanja Milisavljević, sportski direktor Trayala.