NADGLASALI DOMAĆINE

Utakmica nije ni počela, a Dinamo je već imao bitnu prednost pred RB Salzburgom

Bionic
Reading

Dinamovi navijači u velikom su broju stigli i na drugo ovosezonsko gostovanje svojih ljubimaca u Ligi prvaka. Naravno, nije ih bilo kao u Münchenu, ali samo zato što je kapacitet stadiona u Salzburgu osjetno manji

Dinamo ove srijede u Salzburgu, na Red Bull Areni, igra utakmicu 3. kola nogometne Lige prvaka. No, iako je zagrebačka momčad u Mozartovom gradu gost, atmosfera i navijanje su u domaćinskom stilu.

Jer osim što su Dinamovi navijači ekspresno pokupovali 1500 ulaznica koje su im bile na dispoziciji, velik broj navijača hrvatskog prvaka snašao se preko svojih prijatelja i poznanika, pa je na tribinama ovog malog, ali prekrasnog i funkcionalnog stadiona, bilo njih više od 2500. Jer osim iza južnog gola, u sektoru za gostujuće navijače, bilo ih je i po ostalim tribinama.

A kada oni 'zagrme', jasno je da se domaće navijače nije moglo čuti.

Inače, kapacitet stadiona je 30.188, ali osim što je Dinamovih navijača bilo u već spomenutom broju, dobar dio mjesta ostao je prazan, odnosno po slobodnoj procjeni na tribinama se okupilo tek 23, 24 tisuće gledatelja.

Pitanje je samo jesu li domaći navijači 'digli ruke' od svoje momčadi, ili im dolazak Dinama nije bio toliko napet.

Standings provided by Sofascore