BOLESNI KOMENTARI

Užas na internetu, Livakoviću prijete smrću: Brojiš zadnje dane

16.10.2024 u 10:18

Bionic
Reading

Utakmica između Poljske i Hrvatske u Varšavi (3:3) bila je uitinu luda i izazvala je velike reakcije na terenu i izvan njega. Posebnu pozornost izazvalo je isključenje hrvatskog golmana Dominika Livakovića

Na jednu duboku loptu na hrvatskoj polovici daleko od svojih vrata istrčao je Dominik Livaković i stigao je do lopte prije Roberta Lewandowskog, a kako se nije mogao zaustaviti došlo je sudara s napadačem Poljske. Sudac Alejandro Hernandez je iznenađenje valjda svih na stadionu Livakoviću pokazao izravan crveni karton. Hrvatski golman nije mogao vjerovati što se dogodilo, da je isključen, Martin Baturina je zaradio i žuti karton zbog prigovora, a najnevjerojatnije od svega je to da se VAR soba nije uključila.

Pogledajte video na OVOM linku.

Poljski mediji razapeli su Livakovića, nazvali ga razbojnikom, hrvatski i neutralni promatrači ne vide elemente za crveni karton, no poljski i turski hejteri na društvenim mrežama ga gaze.

Jedna od najopasnijih i najužasnijih objava glasi:

'Livakoviću, prljavi gade, brojiš zadnje dane. Bezvrijedni kurvin sine. Tražit ću te. Naći ću te. I ubit ću te. Dječače, spavaj svake noći otvorenih očiju.'

Ništa manje gnjusna nije ni objava:

'Livakoviću, kurvo bez digniteta, zamalo si ubio poljskog jurišnika. To nije bio normalni ulazak, nego napad. Da je ovo prava Poljska ti ne bi napustio zemlju, nego bi izravno sa stadiona bio odveden u zatvor'.

  • +63
Poljska - Hrvatska, Liga nacija (15.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac
Standings provided by Sofascore