psk_2

nakon drame i italije

Vatreni koji su našli snage nešto reći: Nestvarno, ali na kraju smo opet mi krivi!

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija u utakmici 3. kola skupine B na Euru odigrala 1:1 protiv Italije, svima je bilo jasno da su šanse da izbore plasman u osminu finala - minimalne. Igračima nije bilo do izjava...

U ludoj utakmici koja se igrala u Leipzigu, u sjajnoj atmosferi, Hrvatska je povela golom kapetana Luke Modrića u 55. minuti. Pred sam kraj utakmice na konačnih 1:1 poravnao je Mattia Zaccagni u osmoj minuti sudačke nadoknade.

>> Neutješni Luka Modrić nije skrivao suze i razočaranje: Ovo je okrutno...

Josip Stanišić jedan je od rijetkih koji je izašao odmah pred novinare i sve rekao:

'Mislim da smo svi razočarani, strašno što smo ovdje doživjeli. Dva puta smo dobili gol u nadoknadi, danas se sve sudilo protiv nas. Svaki kontakt je bio faul. Strašno. Oni dobiju osam minuta nadoknade, ne znam na temelju čega. Imali su šanse, ali kroz igru i ne baš. Razočarani smo i sad moramo čekati rezultate. Dali smo sve od nas, nismo zaslužili ovo', kazao je Josip Stanišić.

Marin Pongračić bio je kratak i jasan:

'Ovo je jako razočaravajuće, primiti ovakav gol i ispasti iz turnira. Moramo čekati još neke rezultate, ali teško. Želja je bila tu... Zabili smo taj gol, igrali s više rizika, ali na kraju smo dobili taj gol. Gol Talijana nisam vidio, znali samo da nam se ne smije to dogoditi to u zadnjoj sekundi. Ne razumijem kako je bilo tih osam minuta, gdje je on to vidio. U prvoj minuti je bila jedna minuta uz sve te kornere. Nestvarno, ali na kraju smo opet mi krivi. Moramo dati sve u zadnjim sekundama, da se ne primi, ali zabili su fantastičan gol - dodao je', rekao je Pongračić.

Luka Ivanušec trebao je biti jedan od jokera Zlatka Dalića... No, sam je rekao kako je odigrao jako slabo. I toga je svjestan.

'Prazan sam, ne znam što da kažem. Do zadnjih sekunda smo imali sve. Nemam riječi, teško mi je išta reći. Razočarani smo. Što se dogodilo u završnici? Ne znam, nisam vidio sve ispočetka, znam da je opet bilo kroz sredinu pa na lijevu stranu. Čovjek je pogodio nemoguće', rekao je Luka Ivanušec.

  • +24
Utakmica 3. kola skupine B na EURU: Hrvatska - Italija Izvor: EPA / Autor: Filip Singer
Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal