NE PUTUJE U ŠPANJOLSKU

Vejić ne pristaje na smanjenje ugovora

15.01.2010 u 22:00

Bionic
Reading

Najiskusniji igrač Hajdukove obrane Hrvoje Vejić nije pristao na smanjenje ugovora i zbog toga je izostavljen s popisa putnika za Španjolsku

Čini se da nema kraja lošim vijestima s Poljuda, a zadnja u nizu stiže 36 sati prije puta na pripreme: Hrvoje Vejić je izostavljen s popisa putnika. Uprava 'bilih' obavila je u proteklih sedam dana razgovore s igračima koji imaju najveća primanja i predložila im smanjenje od 30-ak posto.

Još uvijek nema konkretnih informacija što su igrači odgovorili, no prilično je jasno da Hrvoje Vejić nije pristao na dogovor s upravom jer je zbog nepristajanja na smanjenje ugovora skinut s popisa putnika za Marbellu. Umjesto Vejića, na pripreme bi trebao krenuti Matej Jonjić, koji je proveo polusezonu na posudbi u zadarskim Stanovima.

Hrvoje Vejić je najiskusniji igrač Hajdukove obrane i jedan od rijetkih koji su se u zadnjih 15-ak dana javili i predložili razgovore o smanjenju primanja. Očito su Svagušini apetiti bili veći od cifre koje se Vejić namjeravao odreći.

Mjesto u zrakoplovu koji će povesti hajdukovce u nedjelju ujutro prema Španjolskoj mogao bi zauzeti i centarfor Zagreba Ivan Krstanović, za koga je Hajduk službeno iskazao interes. Već su postojale kombinacije o preseljenju Krstanovića na Poljud, Štimac je u zamjenu tražio Tičinovića, a Hajduk nudio Jerteca, no do realizacije nije došlo.