OTPAO I ZA DINAMO

Vešović izveo najveću glupost sezone: Ovo je Rijeci najmanje trebalo!

08.08.2017 u 11:45

Bionic
Reading

Matjaž Kek imat će velikih problema sa sastavljanjem momčadi za dvoboj u petak protiv Dinama, a mora da je posebno razočaran Markom Vešovićem koji je na iznimno glup način zaradio isključenje protiv Osijeka...

Crnogorski 25-godišnji desni bočni igrač isticao se u prethodnih godinu dana kontroverznim izjavama i provokacijama na račun suparnika, ali svoje suigrače nije ostavljao na cjedilu.

  • +5
HT Prva liga, 4. kolo: Osijek - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

No, ovog ponedjeljka u porazu kod Osijeka napravio je veliku glupost zbog koje u Rijeci mora da su poludjeli. Naime, zaradio je u samo nekoliko minuta dva žuta kartona, a drugi tako što je nonšalantno loptu u zraku iz nepoznatog razloga hvatao rukom.

Riječani su zbog Vešovićevog poteza sat vremena morali igrati s igračem manje, a ostali su bez njega i za veliki derbi u petak na Rujevici protiv Dinama.

Osijek - Rijeka 1:0 (4. kolo 2017./18., 7.8.), sažetak Autor: YouTube

Kek koji je bio potresen gubitkom svijesti Župarića nije nakon susreta komentirao potez Vešovića, ali osim njega i spomenutog braniča ostao je i bez ozlijeđenih Bradarića i Gavranovića, a također i isključenog Maleša te prodanog Ristovskog pa mu neće biti lako sastaviti momčad za 'modre'.

Zlobnici bi rekli nakon ovog susreta: Rijeka je ovih dana prodala krivog desnog bočnog igrača...

Osijek - Rijeka, izjave trenera Autor: YouTube