KAD ĆE TAJ PETAK

[VIDEO/FOTO] Nogometni spektakl na Poljudu: Hajduk jači za tri povratnika dočekuje nezaustavljivi Dinamo

18.10.2022 u 10:50

Bionic
Reading

Najveći derbi hrvatskog nogometa na rasporedu je u petak kada Hajduk s početkom u 18 sati (MAXSport 1) dočekuje Dinamo na Poljudu. Riječ je o prvoj utakmici 14. kola Supersport Hrvatske nogometne lige

Uoči derbija Bijeli se nalaze na drugom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 26 bodova u 12 utakmica, a Dinamo trenutno zauzima prvu poziciju s osam bodova više.

U prethodnom kolu Hajduk je s 1:0 svladao Goricu u gostima, pogotkom Marka Livaje u devetoj minuti sudačke nadoknade.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Dinamo je kod kuće slavio protiv Varaždina rezultatom 3:1 nakon što su u prvom poluvremenu bili u rezultatskom zaostatku.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

U odnosu na prošlu utakmicu trener Mislav Karoglan opet može računati na Marca Fossatija i Gerga Lovrencsicsa koji su odradili suspenziju zbog tri žuta kartona te na Kristiana Dimitrova koji je u Kup utakmici protiv Tehničara dobio izravni crveni karton.

Dinamo i Hajduk jednom su odmjerili snage u aktualnoj sezoni SuperSport HNL, bilo je u okviru 5. kola sredinom kolovoza, a zagrebačka momčad tada je pobijedila rezultatom 4:1.

  • +11
SuperSport HNL: Dinamo - Varaždin, 16.10.2022. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Glavni sudac utakmice Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomagat će mu Bojan Zobenica i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Robi Kezele iz Rijeke.

  • +24
Hajduk - Varaždin (12. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos
Standings provided by Sofascore
MAXSport Najava emisije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.