pripreme za cipar i slovačku

[VIDEO/FOTO] Zlatko Dalić ni drugi trening nije odradio s kompletnom momčadi; Modrić je podigao raspoloženje, ali briga je stigla zbog Dinamova ofenzivca

05.10.2021 u 21:27

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak je odradila i drugi trening, u sklopu priprema za listopadske kvalifikacijske oglede, protiv Cipra (u petak, 8. 10.) i Slovačke (ponedjeljak, 11. 10.). No, iako je dolazak Luke Modrića na trening reprezentacije donio puno zadovoljstva, nove brige ipak su se pojavile zbog, nadamo se, lakše ozljede Mislava Oršića

Izbornik Zlatko Dalić niti u ovom mini-ciklusu nije imao jednostavan posao, jer opet je morao aktivirati pretpozive jer zbog ozljeda su otpali Dejan Lovren, Josip Juranović i Ivica Ivušić.

Umjesto njih reprezentaciji su se priključili Duje Ćaleta-Car, Marin Pongračić i Simon Sluga.

A da za izbornika ne bude baš previše opušteno, u ponedjeljak su se 'pobrinuli' Andrej Kramarić i Domagoj Vida. Jer oni su nakon kratkog rastrčavanja po travnjaku Hitrec-Kacijana otišli u svlačionicu.

Na svu sreću, ovom dvojcu ipak nije ništa, te su već u utorak odradili cijeli trening. Baš kao i kapetan Luka Modrić, koji se reprezentaciji priključio naknadno.

No, zato je u utorak zbog problema s gležnjem trening propustio Dinamov ofenzivac Mislav Oršić. Vjeruje se da ipak nije ništa ozbiljnije, ali kako se pojavila lakša bol, pametnije je bilo ne riskirati neko pogoršanje ozljede, a konačnu riječ o njegovom stanju dat će liječnici reprezentacije.

  • +14
Trening hrvatske nogometne reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX
Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl / PIXSELL