probila ogradu

[VIDEO] Lara Gut Behrami doživjela težak pad na utrci superveleslaloma u St. Moritzu, vodeća Shiffrin zaplakala gledajući neugodne scene

12.12.2021 u 13:13

Bionic
Reading

Švicarska skijašica Lara Gut Behrami doživjela je težak pad na utrci superveleslaloma u St. Moritzu u trenutku kada se u punoj brzini, s više od pola sekundi prednosti u prolaznom vremenu, spuštala niz stazu

Vozila je sjajno, imala 54 stotinke prednosti na prolaznom vremenu od tada vodeće Amerikanke Mikaele Shiffrin koja je sve pratila u ciljnoj ravnini. U trenutku pada svoje suparnice prvo je odvratila pogled od ekrana, a onda i zaplakala.

Uistinu scena nije bila nimalo ugodna. Lara Gut Behrami je u punoj brzini probila zaštitnu ogradu i vrlo ružno pala.

Liječnička pomoć joj je ukazivana 15 minuta nakon čega se, srećom, ustala i spustila do ciljne ravnine gdje je dočekana ovacijama.

U ovom trenutku nije poznato koliko su teške ozljede i je li pod znak pitanja doveden nastup u sljedećim utrkama Svjetskog kupa i na Olimpijskim igrama koje su na rasporedu za dva mjeseca.

Pobjedu u današnjem superveleslalomu je uzela Talijanka Federica Brignone ispred sunarodnjakinje Elene Curtoni. Amerikanka Shiffrin je na kraju bila treća.

Video možete pogledati OVDJE.