OBITELJ ZASAD ŠUTI

Vijest o nesretnom Schumiju brzo je obišla svijet, ali to izgleda nije istina

23.09.2017 u 15:24

Bionic
Reading

Nesretni sedmerostruki prvak u Formuli 1 Michael Schumacher neće biti prevezen u SAD kako bi nastavio liječenje u jednoj od najboljih svjetskih klinika koje se bave ozljedama glave

Od kada je krajem prosinca 2013. njemački vozač doživio tešku nesreću na skijanju koja ga je prikovala za krevet te ga pretvorila u osobu u potpunosti ovisnu od drugima, u javnosti praktički i nema zdravstvenih informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Sada se iznenada pojavila informacija kako bi Michael, kojem je supruga Corinna dom u Švicarskoj pretvorila u medicinski centar s najboljim liječnicima koji se za njega brinu 24 sata, mogao biti prevezen u Dallas (u blizini obitelj Schumacher ima imanje) gdje se nalazi jedna od najboljih klinika koja se bavi neurologijom. Tamo bi se za nesretnog Nijemca trebao brinuti dr. Julian Meeks koji je jedan od najcjenjenijih svjetskih neurokirurga.

  • +16
Michael Schumacher Izvor: Reuters / Autor: Radu Sigheti/Files

No prema pisanju engleskih medija koji imaju svoje izvore bliske obitelji to su samo krive glasine i Michael će svoju borbu i rehabilitaciju nastaviti u poznatom okruženju, u svojem domu u Švicarskoj.

Dok se obitelj ne oglasi preko Michaelove agentice i glasnogovornice Sabine Kehm, samo se može nagađati hoće li Michael ostati u Švicarskoj ili biti prebačen u SAD.