psk_2

večer za zaborav

Walker nakon remija sa Danskom: Očekuje se da pobjeđujemo sa 2 ili 3:0, ali...

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 20.06.2024 20:57
  • Objavljeno 20.06.2024 u 20:58
Bionic
Reading

Kyle Walker razgovarao je s BBC-jem nakon što je Engleska remizirala s Danskom 1-1 u svojoj drugoj utakmici na Euru 2024.

Tri Lava su povela 1-0 u 18. minuti zahvaljujući 64. golu Harryja Kanea za svoju zemlju, ali slično kao protiv Srbije u nedjelju, momčad je pala i Morten Hjulmand je izjednačio stvari predivnim pogotkom sa 20-ak metara u prvom poluvremenu. Engleska je favorit za osvajanje natjecanja, no drugu utakmicu za redom nisu pokazali ništa posebno. Zanimljivo je da Cole Palmer, igrač sa najviše golova i asistencija ove godine u Premier ligi, nije upisao još ni minute na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Momčad Garetha Southgatea postala je nevjerojatno traljava i na kraju je propustila priliku za vrh skupine s utakmicom viška. I dalje su prvi u skupini i to je nešto što je zamjenik kapetana Engleske, Walker naglasio u svom intervjuu za BBC nakon utakmice:

'Mi smo prvi u skupini. Znamo da možemo bolje. Ponekad u turnirskom nogometu morate upravljati igrom. Ovo je izvrsna momčad Danske i ovo je jednostavno drugačiji nogomet koji se igra na turnirima. Ljudi od nas očekuju da pobjeđujemo sa 2 ili 3:0, ali to nije nogomet.'

  • +29
Danska - Engleska, Euro (20.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

Engleska je sakupila četiri boda iz svoje prve dvije utakmice i stoga ima dva boda više od Danske i Slovenije u finalnoj utakmici protiv Slovenije na RheinEnergieStadionu u utorak, 25. lipnja s početkom u 21 sat.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal