i to smo dočekali

Otkrivena je maska koju će nositi Mbappe; ovako nešto nismo još vidjeli!

20.06.2024 u 19:36

Bionic
Reading

Izbornik Francuske, Didier Deschamps dao je najnovije informacije o kondiciji Kyliana Mbappea uoči nacionalnog okršaja na Euru 2024. protiv Nizozemske, a uslijedile su i prve slike maske napadača.

Kylian Mbappe je slomio nos u pobjedi Francuske protiv Austrije od 1-0 nakon što se sudario s ramenom protivničkog braniča Kevina Dansoa. Napadač nije mogao završiti utakmicu, a od tada je potvrđeno da će morati nositi masku do kraja svog sudjelovanja na turniru. Također će morati na operaciju kada završi Euro 2024.Međutim, postoje suprotna izvješća o Mbappeovoj dostupnosti za petak protiv Nizozemske, ali Dider Deschamps je dao veliku novost na svojoj tiskovnoj konferenciji prije utakmice.

Raspored i rezultati Eura 2024.

Izbornik Francuske je izjavio: 'Mogu potvrditi da se Kylian Mbappe osjeća bolje i da se sve dobro razvija. Sve se kreće u dobrom smjeru.

  • +10
Kylian Mbappe ozljeda, EURO 2024.; 17.6.2024. Izvor: Profimedia / Autor: Matthieu Mirville/ZUMA Press Wir / Shutterstock Editorial / Profimedia

Francuski napadač Antoine Griezmann također je komentirao Mbappeovo stanje: 'Kylian je jako dobro. Nos mu je manje natečen. Vidjet ćemo kako će proći do kraja. Bol će biti odlučujući faktor.'

Mbappe je samo kratko komentirao svoj slomljeni nos na društvenim mrežama, šaleći se od navijača tražeći prijedloge za masku koju bi nosio do kraja Eura 2024.

Iduću utakmicu u skupini D, Francuska igra protiv Nizozemske, 21. lipnja s početkom u 21 sat.

  • +5
Kylian Mbappe, prvi trening nakon loma nosa, 19.6.2024. Izvor: Profimedia / Autor: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
Standings provided by Sofascore