VELIKA POBJEDA NA RUJEVICI

Zagreb u euforiji; Dinamove igrače dočekala bakljada, a Ristovski zapjevao Rijeci...

06.05.2024 u 06:57

Bionic
Reading

Preokret i pobjeda 2:1 na Rujevici, koji je Dinamo svladao Rijeku i stigao do četiri boda tri kraja kola prije SuperSport Hrvatske nogometne lige, slavila se i u Zagrebu

Osim što su Boysi zaposjeli 'kavez' na riječkoj Rujevici, dvoboj Dinama i Rijeke pratio se i na velikom ekranu podno zapadne tribine maksimirskog stadiona.

Naravno, nije bilo navijačima svejedno kada su vdejli da Jakirovićeva momčad ima podređenu ulogu, a dodatno je stvar zakomplicirao Marko Pjaca pogotkom s 11 metara.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ipak, velemajstorski pogodak Brune Petkovića iz slobodnog udarca, potom i trenerski nos koji mu je sugerirao uvođenje Hoxhe, a čime je albanski reprezentativac poentirao za totalni preokret donijeli su buru oduševljena. Već kod Petkovićevog gola Zagrebom su odjekivale eksplozije, a tek kada je zabio Hoxha...

Naravno, do povratka igrača trebalo je proći još neko vrijeme, a dio ih je ostao dočekati svoje junake. Neki su se okupili i naknadno, tako da se pod Zapadom slavilo kao i kada je Oršić s tri gola srušio Tottenham.

Bus s igračima došao je nešto jedan sati iza ponoći, ali ostalo je veliko društvo, a pred njima je Stefan Ristovski provocirao Riječane: 'Bit će Rijeka ku*** šampion'.

  • +9
Bakjlada Dinamovih navijača pod zapadnom tribinom Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko
Sažetak utakmice Rijeka - Dinamo 1:2 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport