DINAMO NA DNU

Završeno je prvo kolo novog formata Lige prvaka; evo kako izgleda tablica

19.09.2024 u 23:32

Bionic
Reading

Bayern predvodi skupinu od 15 klubova s tri boda, a Bavarci imaju uvjerljivo najbolju razliku pogodaka zahvaljujući 9:2 trijumfu protiv Modrih. Dinamo se nalazi na posljednjem mjestu

Nakon 16 odigranih utakmica u utorak, srijedu i četvrtak, gotovo je 1. kolo u novom formatu UEFA-ine Lige prvaka. Dvije posljednje utakmice odigrane su večeras; Arsenal i Atalanta odigrali su bez pogodaka, a Monaco je pobijedio Barcelonu kod kuće s 2:1.

Nakon prvog kola na vrhu ljestvice nalazi se Bayern, dok je na posljednjem, 36. mjestu, zagrebački Dinamo. Bayern predvodi skupinu od 15 klubova s tri boda, a Bavarci imaju uvjerljivo najbolju razliku pogodaka zahvaljujući 9:2 trijumfu protiv Modrih.

Na drugom mjestu je Celtic koji je sa 5:1 porazio Slovan iz Bratislave, a treći je Bayer Leverkusen nakon 4:0 gostujućeg slavlja protiv Feyenoorda.

Pobjede u prvom kolu ostvarili su i Liverpool, Real Madrid, Benfica, Monaco, Aston Villa, Atletico Madrid, Brest, Sparta Prag, Borussia Dortmund, PSG, Juventus i Sporting.