slavko blagojević

Zbog njega su se zakačili Demoni i Tramezzani, a sada priznaje: Kriv sam

29.09.2024 u 15:14

Bionic
Reading

Na utakmici 8. kola SuperSport HNL-a Šibenik - Istra 1961 iskjučen je igrač gostujuće momčadi Slavko Blagojević.

On je već u 15. minuti dobio žuti karton te su navijači Istre, Demoni, tražili od trenera Paola Tramezzanija da ga izvadi iz igre jer je bio vrlo nervozan.

U 38. minuti Blagojević je dobio drugi žuti. U jednom je duelu pogodio laktom u glavu domaćeg igrača Antu Kavelja.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX sport

Njegovi suigrači su uspjeli do kraja susreta s igračem manje održati rezultat 0:0, no nakon utakmice došlo je do neugodnih scena između trenera i navijača.

  • +4
Šibenik, 27.09.2024 - Nogomet: Trener Paolo Tramezzani raspravljao se s navijačima Istre na... Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev

Demoni su kasnije objavili priopćenje, klub mirnodopskom objavom pozvao na zajedništvo, a sada stiže reakcija samog kapetana Istre Slavka Blagojević.

Blagojević je preuzeo odgovornost te u razgovoru za Regional Express rekao:

'Ja sam kriv što se sve to dogodilo i uništio utakmicu. Napravio sam glupost i moram snositi odgovornost. Žao mi je mojih suigrača jer nisu zaslužili ovo. Borili su se kao lavovi i ako nekog treba pljuvati, to sam ja, a ne trener i igrači. Ispričao sam se. Zasluženo sam dobio kartone.

Što se tiče prvog žutog kartona, takve prekršaje napravim svaku utakmicu po 5-6 puta, i često ne bude ni dosuđen faul. Ovaj put je dosudio faul i žuti karton, i mislim da je opravdan. Što se tiče drugog žutog, čak sam, kad sam kasnije pogledao snimku, pomislio da je mogao biti i izravni crveni.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Standings provided by Sofascore