KRUUUMPIIRA!

Željko Sopić u svom stilu prokomentirao regularnost utakmice u Varaždinu

12.08.2024 u 09:03

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke remizirali su u utakmici 2. kola SuperSport HNL-a u Varaždinu u utakmici bez golova, a trener Bijelih Željko Sopić u svoj je stilu analizirao osvojeni bod te se dotaknuo regularnosti uvjeta u kojima je utakmica odigrana

'Prava prvoligaška utakmica na početku sezone. Varaždin se postavio kao čvrst protivnik. Sad jesu li neki moji igrači bili umorni, je li se moglo bolje, je li travnjak bio dobar? Ne može biti bolji jer se svaki raspada na toj vrućini. Možda su neki igrači bili umorniji, a neki malo svježiji, no sve u svemu ok. Bilo je teško vrijeme gledateljima za gledati, a kamoli dečkima za igrati, no podjela bodova je najrealnija', rekao je Željko Sopić za MAXSport.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Za Riječane su u Varaždinu debitirali Mladen Devetak i Komnen Andrić. Sopić je njihovu igru prokomentirao ovim riječima:

'Puno je lakše treneru kad imaš sve igrače na početku priprema nego kad tako dolaze, naročito kad igraš četvrtak – nedjelja i jednostavno nemaš vremena te igrače spremati kroz trening. No, teško je donositi sad sud na temelju jedne utakmice', rekao je trener Rijeke pa se opet vratio na kvalitetu terena:

  • +30
Varaždin - Rijeka, SuperSport HNL, 11.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Ovi naši tereni postaju više krumpirišta nego tereni radi ovih vrućina. Klasična utakmica u Varaždinu, stali su u niski blok i čekali našu grešku. Pokušavali smo nešto, ali nismo bili dobri, nedostajalo je odlučnosti. Neki igrači su mi izgledali dosta umorni, možda je do ritma četvrtak – nedjelja. Ako nemate široki roster, naravno da će doći do zamora.  Varaždin nas nije iznenadio, ali neke odluke igrača su bile kontra onoga što smo se dogovorili. Idemo dalje', poručio je Sopić. 

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore