POPULARNI TUĐINCI

Alien: Isolation stigao do prvog milijuna

23.01.2015 u 15:14

Bionic
Reading

Unatoč tomu što se radi o vrlo dobrom broju primjeraka, igra se prodaje sporije od ultimativne katastrofe zvane 'Aliens: Colonial Marines'

Creative Assembly na Twitteru se pohvalio da je njihov izvrsni hororac napokon stigao do brojke od milijun prodanih primjeraka. Za to su igri trebala tri mjeseca, više nego Colonial Marinesima, projektu koji su obilježile besramne laži od strane Gearboxa i ono najgore – užasna kvaliteta igre.

'Imali smo namjeru napraviti Alien, igru koju smo oduvijek željeli zaigrati. Iz ovih se brojki vidi da smo također uspjeli napraviti igru koju je uz nas poželjelo zaigrati još milijun ljudi. Nadamo se da će još mnogo njih u ovoj igri uživati i kroz 2015. godinu', objavila je ekipa Assemblyja.

Alien Isolation kod nas je prošao za trunčicu iznad osrednjeg, no to nipošto ne znači da među redovima Gamereportovih čitatelja nije pronašao svoju publiku. Što zahvaljujući DLC-ovima, što posvećenosti Creative Assemblyjevog marketinga, igra je ostala aktualna i nekoliko mjeseci nakon inicijalnog izlaska. Što vi mislite? Smatrate li da je Alien: Isolation Alien zaslužio ovoliku medijsku pozornost?