ULJEPŠANA ČUDOVIŠTA

Aliens: Colonial Marines popravili su – moderi

06.04.2016 u 07:08

Bionic
Reading

Ponajveći fijasko u povijesti industrije na kraju su barem djelomično uspjeli spasiti obožavatelji koji su odbili dići ruke od onoga što je Gearbox nekada obećavao

A Gearbox je, možda se sjećate i sami, obećavao i brda i doline. Foršpani su izgledali fantastično i činilo se da napokon stiže igra vrijedna Alienova settinga. Kada su milijuni igrača instalirali 'Aliens: Colonial Marines', dočekalo ih je nešto sasvim suprotno – igra koja je bila katastrofalno loša.

No još je gore bilo to što je Gearbox sasvim očigledno lagao igračima i brutalno 'uljepšao' foršpane. Kritika je, dakako, sasjekla igru, a igrači su bili bijesni.

Igra se na tržištu pojavila početkom 2013. godine, a mala skupina entuzijasta sve je otad marljivo radila na modu koji će igračima omogućiti da zaigraju onakvu igru 'kakva im je obećana'. Dakle, ukoliko ste nekim slučajem kupili igru, downloadajte i 'ACM Overhaul' iz radionice TemplatGFX-a

Aliens Colonial Marines Overhaul

Njihov mod tisuću puta povećava sposobnost Xenomorpha da se prilagođavaju nastalim situacijama te tako budu mnogo brži i pogubniji. Rebalansirana im je brzina kretanja, preciznost te težina kako bi postali još agilniji, ali im je zbog toga smanjena količina zdravlja kako bi igrač na kraju ipak imao određene šanse u izravnom sukobu.

Aliens Colonial Marines Overhaul v3

Izmijenjena je i umjetna inteligencija ljudskih suboraca, kao i oružja, animacije, shaderi i osvjetljenje. Kako to sve izgleda, pogledajte u priloženim videima, a autori moda će nastaviti raditi na daljnjem poboljšanju moda.